Opledingen en advies

SEO – HR – COPYWRITING -LAW – INTERNET MARKETING

Ben jij coach, trainer of therapeut?

Wij helpen jou klanten werven met krachtige marketingteksten
De meeste klanten van coach2newyork.be zijn coaches, trainers, adviseurs en therapeuten. Ze zijn kleine zelfstandige zonder personeel) en hebben meestal een eigen praktijk aan huis of huren een klein kantoor. Het zijn kenniswerkers, dienstverlenende professionals die hun kennis en inzichten verkopen of hun klanten ondersteunen via trainingsprogramma’s en coaching.

Tot enkele decennia terug behoorden vooral advocaten en architecten tot de groep zelstandingen, met de komst van het internet is het landschap behoorlijk veranderd. De professionals, die opereren in de “nieuwe economie” oefenen beroepen uit die we toen nog niet eens kenden. Denk bijvoorbeeld aan internetmarketer, online businesscoach, webdesigner of public speaker. Om er zo maar een paar te noemen.

Ze zijn meestal zeer gespecialiseerd en worden gezien als echte experts in hun vakgebied. Hun expertise is erop gericht om hun klanten – bedrijven, organisaties en/of particulieren – te helpen bij groeiprocessen, verandering, ontwikkelingstrajecten en transformatie.

De meesten van hen hebben echter moeite om maandelijks voldoende klanten aan te trekken.

Een van de manieren op veel toekomstige klanten te bereiken is het schrijven van een boek. Wij bieden hiervoor coaching en trainingsprogramma’s aan. Businesscoach Tom C was een van de deelnemers; Hij schreef een boek over succesvolle vrouwelijke en mannelijke  internetmarketers.

Herken jezelf

Je bent net een eigen praktijk begonnen als coach of therapeut, maar je hebt geen ervaring met marketing of sales. Misschien heb je net de knoop doorgehakt en ben je als coach of therapeut van start gegaan. Je hebt ervaring opgedaan in loondienst en wilt voor jezelf beginnen, omdat je weet hoe je het verschil kunt maken in iemands leven. Maar…je hebt geen flauw idee hoe je iets doet met marketing of waar je moet beginnen.

Je hebt al verschillende acties ondernomen om jezelf te presenteren aan de wereld, maar dat leidt niet tot klanten. Je hebt al van alles geprobeerd. Je plaatst af en toe een bericht op Twitter, bezoekt met enige regelmaat Facebook, hebt veel geld gestoken in jouw gloednieuwe website en alle schroom overwonnen om een video te maken en op YouTube te plaatsen, maar… er komen geen klanten. Je bent behoorlijk gefrustreerd en vraagt je vertwijfeld af: wat doe ik verkeerd?

Je hebt eigenlijk helemaal geen zin in marketing, laat staan dat je staat te trappelen om met iemand een verkoopgesprek te gaan voeren. Je voelt een aversie tegen verkopen. Je haat het. Niets voor jou. Je bent toch geen autoverkoper die anderen iets probeert aan te smeren? Je moet er niet aan denken! Maar… tegelijkertijd heb je een duivels dilemma, want: hoe kom je toch aan klanten? En: wat kun je doen om mensen te helpen en tegelijkertijd om te toveren tot goedbetalende klant?

Je hebt een redelijk succesvol bedrijf, maar je wilt verder groeien. Je hebt misschien een manier gevonden om klanten te werven, maar het blijft een gevecht. Je bent ervan overtuigd dat het beter en makkelijker kan, dat er manieren zijn om sneller moeiteloos meer klanten te werven als je gaat een boek, e-book of artikelen gaat schrijven. Maar… wat is het meest effectief en wat past bij jou?

Als je jezelf herkent in een van de bovenstaande scenario’s, raad ik je aan om verder te lezen. Ik kan je geruststellen: je bent niet de enige die worstelt met het werven van klanten.

En… bedenk dat het misschien nu niet zo rooskleurige scenario slechts een momentopname is…

Teksten schrijven: gek word je ervan!

Teksten schrijven zou je eigenlijk elke dag moeten doen. Veel coaches, trainers en therapeuten schieten bij de gedachte alleen al in de stress. Ontdek hoe het slim en snel kan, zodat teksten schrijven niet langer een nachtmerrie is…

Wie zijn de professionals die hun voordeel kunnen doen met onze producten, coaching en trainingsprogramma’s?
Wij helpen dagelijks coaches, trainers en therapeuten bij het schrijven van bijvoorbeeld marketing- en promotiemateriaal, zodat zij de juiste klanten aantrekken.

Onze klanten zijn bijvoorbeeld: life coaches, gezondheidsconsulenten, diëtisten, (spirituele) healers, therapeuten, adviseurs, consultants, businesscoaches, trainers, marketers, journalisten, advocaten, juristen, public speakers, informatie- en kenniswerkers en seminar leaders.

Wij werken vooral samen met gecommitteerde en gemotiveerde klanten die klaar ervoor zijn om echt stappen te maken met hun bedrijf. De meeste klanten willen meer bezoekers op hun website en ook meer klanten aantrekken. Ook willen ze sneller en slimmer werken, maar ze weten niet hoe.

Ons team biedt hulp op maat. Voordat we gaan samenwerken, inventariseren we eerst de wensen en behoeften van de klant. En we kijken welke obstakels overwonnen moeten worden.

In tegenstelling tot collegae gaan we niet met iedereen in zee. We richten ons vooral op de authentieke ondernemers, dat wil zeggen: zij die voor eigen rekening en risico hun bedrijf bestieren.

“Ga niet zitten emmeren met je marketing, neem contact met met ons op”
Jan Belt Torumis een ijzersterke tekstschrijver, die zijn vak goed verstaat. Hij bewees dat toen hij een persbericht schreef over ons event ‘Geld verdienen met Facebook’. Alleen al met die actie wist men  maar liefst 45 bezoekers te trekken, bijna een kwart van alle aanwezigen. Ik zou tegen iedereen willen zeggen: ga niet zitten emmeren met je marketing, neem contact met Ron en zijn team op. Zij zijn de professionals die je echt verder kunnen helpen.”

Belt, ondernemer

Wat is kenmerkend voor onze klanten?
Onze klanten zijn echte ondernemers, mensen die in alle vezels en cellen van hun lichaam voelen dat ze het verschil in de wereld kunnen en willen maken.

Zij staan open voor verandering en begrijpen dat er enige tijd overheen kan gaan om die transformatie tot stand te brengen. Ze zijn bereid om tijd, geld en energie in zichzelf te stoppen. Ze zijn het als een investering, die zich op langere termijn ruimschoots zal terugbetalen.

Zij zijn ook bereid om actie te ondernemen en met grote regelmaat stappen te zetten, ook buiten hun comfort zone. Ze nemen de volle verantwoordelijkheid voor hun handelen en tonen commitment om zo succes te oogsten.

Net als wij zijn onze klanten wars van de zogenoemde “quick wins” of “snel rijk worden”-methodes.

Een opsomming van de belangrijkste eigenschappen van onze klanten:
Positief ingesteld: Ze laten zich niet uit het veld slaan door tegenslagen of een writer’s block. Ze durven fouten te maken en beschouwen dat als een wijze les. Ze zoeken creatieve oplossingen als er problemen ontstaan.
Authenticiteit: Ze praten en schrijven vanuit hun hart. Met passie en respect. Ze hebben een boodschap die ze met de wereld willen delen, een verhaal dat verteld moet worden en dat anderen inspireert. Zij kunnen het op hun beurt delen met anderen (pay it forward-methode).
Verantwoordelijkheid: Ze nemen de volle verantwoordelijkheid voor hun handelen en komen niet aan met excuses en smoesjes. Ze zijn live aanwezig bij webinars, teleseminars of andere bijeenkomsten. Ze zoeken steeds manieren om zichzelf te stretchen, “enge” of nieuwe dingen te doen en zo te groeien als mens en ondernemer.
Open-minded: Ze laten zich niet afremmen door kritiek van anderen, maar leren van feedback. Ze zijn bereid om te leren, zelfs als ze denken dat ze “het al kennen of weten”.
Durf en lef: Ze zijn niet bang om zichzelf te uiten en/of hun mening te geven. Integendeel, ze nemen een leidersrol op zich en motiveren anderen met hun inzichten. Ze opereren vanuit hun kracht en met een flinke dosis zelfvertrouwen.
Laagdrempelig: Ze schrijven teksten die iedereen kan begrijpen. Geen academisch geneuzel of jargon, maar woorden die recht uit het hart komen en een gevoelige snaar kunnen raken.
Succes: Ze streven naar succes, niet alleen bij zichzelf, maar vooral ook bij hun klanten. Zonder schroom delen ze hun kennis, methodes en inzichten met hun community. Want ze hebben een ding gemeen: ze willen een verschil maken in deze wereld.
Je hebt nu een aardig beeld gekregen van de klanten en welke problemen zij helpen, waarvoor wij een oplossing kunnen bieden. Misschien vraag je je af hoe we werken, wat ons anders en vernieuwend maakt. Daarover kun je lezen als je op de onderstaande oranje knop drukt.