Opledingen en advies

SEO – HR – COPYWRITING -LAW – INTERNET MARKETING

Schrijf met onze hulp vol vertrouwen ijzersterke teksten over jouw bedrijf
Schrijf jij als coach, trainer of therapeut zelden een artikel over je bedrijf, product of dienst? Of begin je soms vol goede moed aan een tekst, maar maak je hem niet af? Ben je onzeker in het schrijven van zulke promotie- en marketingteksten? En werk je jezelf een slag in de rondte, maar heb je het idee dat je geen stap verder komt? Raak je intussen gefrustreerd, omdat je niet echt een verbinding met een websitebezoeker kunt maken via je blogartikelen.

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen coaches, trainers en therapeuten die als zelfstandige werken bij het schrijven van ijzersterke marketing- en promotieteksten, zodat ze de juiste goed betalende klanten aantrekken.

Laat ik je eerst even geruststellen: jij bent echt niet de enige.

Wij spreken bijna dagelijks hardwerkende ondernemers zoals jij die even geen licht aan het einde tunnel zien. Ze willen mensen helpen met hun expertise. Ze voegen waarde toe aan de wereld, maar… ze weten niet zo goed hoe ze hun publiek moeten bereiken.

Het schrijven van sterke blogartikelen of het creëren van marketing- en promotiemateriaal, dat de lezer een goede indruk geeft van wie je bent, wat je doet en hoe je iets voor hem kunt betekenen kan een oplossing zijn voor de eerdergenoemde problemen.

Tover je blog om tot een platform, waarop je met de bezoekers van je website praat. Maak van je website een virtuele ontmoetingsplaats. Bied een ebook aan over een van je producten of diensten. Of schrijf een boek.

Een of meerdere van deze acties zullen de groei jouw bedrijf in de 2e, 3e of zelfs 4e versnelling brengen.

Zo kunnen mijn team en ik jou verder helpen

Het is zoals Stephen Covey, auteur van de bestseller The Seven Habits Of Highly Effective People al riep: ‘What is common sense is not common practice’. Met andere woorden: je kunt nog zoveel weten, maar.. het is nog maar de vraag of je die kennis ook daadwerkelijk omzet naar actie. En – nog belangrijker – of dat wel de juiste stappen zijn.

Want… hoe frustrerend is het wel niet als je naar jouw idee echt alles op alles zet en het resultaat valt steeds tegen? Daarvan word je echt niet vrolijk!

Dat weet ik als geen ander; jaren geleden had ik ook het idee dat ik vol gas gaf, maar leken de wielen te spinnen en kwam ik nauwelijks vooruit. Het huilen stond me nader dan het lachen. Ik heb zelfs op het punt gestaan om mijn werkzaamheden als schrijfcoach te beëindigen.

Herken je dat?

Toch heb ik doorgezet. Gelukkig maar, anders had ik veel mooie ervaringen moeten missen. Ik heb al heel wat collega’s van jou mogen begeleiden. Daarvoor ben ik erg dankbaar. En ik hoop dat ik jou ook mag helpen.

Ook in jou schuilt een diamant…
Diamant in jezelf vinden bij Coach2newyork.be
Er zijn duizenden coaches, trainers en therapeuten die een bijna eensluidende tekst op hun businesscard hebben staan. BijCoach2newyork.be ontdek je hoe uniek je bent. We gaan samen op zoek naar… de diamant in jezelf.

Ik zou me zeer vereerd voelen als ik jou mag begeleiden bij de boeiende reis die je nu maakt. Omdat ik weet dat jij iets moois aan de wereld te bieden hebt.

Ergens in jou, misschien nu nog wel een beetje verscholen, schuilt een diamant. En ik wil die samen met jou gaan ontdekken, zodat jij kunt schitteren en stralen zoals deze edelsteen.

Jij hebt een heldere boodschap voor de wereld. En ik zie het als mijn levensmissie om mensen zoals jij aan te moedigen om deze te delen met de wereld.

Op jouw manier. Authentiek en vanuit je hart.

Ik geloof er namelijk oprecht in, dat de toehoorders jouw lessen, inzichten en kennis op hun beurt weer kunnen doorgeven aan anderen.

Ik noem dat het pay it forward-effect, vernoemd naar de gelijknamige film.

Het overbrengen van een boodschap kan op verschillende manieren. Ik noemde al de opties: blogartikelen schrijven, boeken schrijven of ebooks maken. Wij hebben in al deze disciplines een schat aan ervaring in huis.

Niet alleen kun je bij ons terecht om met vertrouwen en zonder blokkades te leren schrijven over jouw bedrijf, jouw producten en jouw diensten. Ook weten we hoe je al die materialen kunt inzetten om jouw bedrijf te laten groeien, zodat je meer bezoekers op je website krijgt, mensen enthousiasmeert over jouw aanbod en omtovert tot dolenthousiaste fans.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Phil Collins  en ik ben de oprichter en eigenaar van Coach2newyork.be. Ik kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring als internetmarketeer Behalve dat werkte ik enige tijd als copywriter voor bedrijven en organisaties. In 2008 ontdekte ik de mogelijkheden om een internetbusiness te starten: Coach2newyork.be was geboren.

Ik help coaches, trainers en therapeuten zoals jij bij de marketing en het schrijven van zakelijke teksten voor hun bedrijf. Ik hanteer daarbij een holistische visie. Zo deel ik niet alleen schrijf- en marketingtips, maar ook coach ik je op het emotionele vlak. Ik heb in de afgelopen decennia tientallen trainingen en opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd.

Coach2newyork.be werkt daarnaast ook met verscheidene experts in hun vakgebied. Wij bieden opleidingen en advies aan in heel wat sectoren: HR – Juridisch – SEO – Copywriting …